Imorgon söndag har det blivit dags för 2013 års första tävlingsmatch då gruppspelsfasen i kval till Svenska Cupen inleds. För motståndet står serie konkurrenten IFK Kumla, och Örebro Syrianska har siktet inställt på bästa möjliga start.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska IF går in till de här uppgifterna med tre stycken träningsmatcher som förberedelser. 1-0 i upptakten mot Adolfsbergs IK har följts två stycken vinster till. Lagom till dessa händelser skiftar försäsongen nu fokus och riktar blickarna mot kval till Svenska Cupen för Örebro Syrianska IF. Träningsmatchandet tar en paus för att istället bereda väg för starten av tävlingssäsongen. När det gäller morgondagens trupper så saknar Örebro Syrianska ett gäng spelare.

IFK Kumla
IFK Kumla kommer till morgondagens match med vinst från onsdagskvällen då gästades division 1-laget BK Forward Idrottsparken i kvalet till svenska cupen slutresultatet skrev till 2-0. Men under träningsmatcherna har förberedelsen vart att man i upptakten vann stort mot IK Sturehov och sedan följts med förlust mot FK Bosna med 2-1.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – IFK Kumla
Fredag 3 Mars, KL 16:15, Karlslund Arena

Loading

Mattias Kurt
mars 2, 2013