Efter kval missen blickar Örebro Syrianska framåt. Under fredagen gjorde Örebro Syrianska klart med ett nytt ledarteam där Barsaum Cicek och Paul Munster har skrivit på för kommande säsong med option på förlängning. Samtliga i det nya ledarteamet kliver in i sina roller från och med årsskiftet men man kommer redan nu ha delaktighet i frågor så som spelarrekrytering.

Under fredag har klubbledningen för Örebro Syrianska kontrakterat ett nytt ledarteam som består av Barsaum Cicek och Paul Munster.Vi kommer att bygga ett starkt team där både en målvaktstränare och en fystränare ska vara med i bilden.

Ledarteamet Barsaum Cicek och Paul Munster har tecknat avtal över den kommande säsongen med option på förlängning vilket helt och hållet stämmer överens med klubbens långsiktighet.– Vi är oerhört nöjda med den lösning vi fått på ledarsidan för representationslaget. Barsaum Cicek har varit i klubben som både spelare och tränare och känner till klubben väl. Barsaum gjorde ett kanon jobb då han avslutade säsongen på ett strålande sätt för Örebro Syrianska iår. Paul Munster är en fotbollskunnig person inom fotbollen med hans erfarenhet kommer han att tillföra klubben oerhört mycket, säger sportkommittén Örebro Syrianska IF vill passa på att välkomna Barsaum Cicek och Paul Munster till klubben och önska dem all lycka under den kommande säsongen!

Loading

Mattias Kurt
december 21, 2012