Örebro Syrianska är nu bara ett sista hinder från division 2. Trots en 2–1-förlust mot Hille är Örebrolaget vidare med sammanlagt 3–2.

I en match som från början till slut kontrollerades av Örebro Syrianska kunde inte börja bättre då man tog ledningen med 0-1 efter straff av Fedja Jelcak notera att han även skapade straffen detta är hans tredje mål i kvalet. En perfekt start för Örebro Syrianska som till skillnad från den inledande hemmamatchen i örnsro inte verkade ha samma problem med att skapa målchanser. Chanserna radades upp i tät följd trots det fick man nöja sig med 0-1 i halvtid.

Den andra halvleken var inget undantag från den första då Örebro Syrianska fortsatte på samma manér. Hille IF hade egentligen ingenting att sätta till som motmedel utan Syrianska fortsatte kontrollera matchen men trots det bjöd man in Hille på två mål som egentligen borde ha vunnits med hela 5-0 för Örebro Syrianska. Vi var inte tillräckligt effektiva och Hille gjorde två mål på tre chanser.

Nu väntar Rotebro IK från Division 2 Norra Svealand som i absolut sista omgången knep den nedre kvalplatsen i sin serie. Två dubbelmöten stundar då Örebro Syrianska IF inleder hemma på Örnsro söndag 21 okt Kl 13.00.

Matchinfo
Hille IF – Örebro Syrianska IF 2-1(0-1) vidare med sammanlagt 2–3.
Fedja Jelecak
Lördag 13 okt, KL 14:00, Hille IP

Loading

Mattias Kurt
oktober 13, 2012