Örebro Syrianska möter kring lunchtid på söndagen Hille IF från Gävle i årets första kvalomgång till division två.  Det är tredje kvalet i rad som väntar för Syrianska som nu hoppas på att det även blir tredje gången gillt.

Örebro Syrianska IF
Syrianska har på sista tiden visat sviktande form med blandade resultat som följd. Senast vann man dock den avgörande och sista omgången i serien mot Köping FF och blev samtidigt klara för kvalspel 2012. I år har laget i vanlig ordning presterat mycket framåt samtidigt som man i ovanlig ordning släppt till mycket bakåt. Nu är det dock nya förutsättning som väntar då Hille IF kommer på besök till Örnsro. Hille IF kommer från samma serie som förra årets kvalmotståndare IK Huge. Rapporter säger att Syrianska ska ha nästintill full ordinarie trupp tillgänglig.

Hille IF
Hille IF är en klubb från Gävle som placerade sig på andraplats och därmed kvalplats i årets upplaga av division tre södra Norrland. Laget gjorde hela 56 mål framåt och släppte till 24 mål bakåt vilket resulterade i 50 poäng när sluttabellen skulle summeras. Andraplatsen satt dock långt inne då man avgjorde till sin fördel i den allra sista omgången. Närmaste utmanaren Ånge fick nöja sig med en hedersam tredjeplats. Nu ställs alltså Hille mot en annan utmanare i kampen om en division två plats i form av Örebro Syrianska IF.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – Hille IF
Söndag 7 okt, KL 13:00, Örnsro IP

Vi önskar Örebro Syrianska lycka till i kvalet!

Loading

Mattias Kurt
oktober 6, 2012