Säsongen börjar närma sig mot sitt slut men än är säsongen inte avgjord. Ett derby stundar i årets näst sista borta match mot IFK Kumla under lördags eftermiddagen på Kumla IP.

IFK Kumla
Kumla var med ganska länge i toppstriden om kvalplatsen tyvärr stoppades resan mot Strömtorps IK senast då man åkte på en 1-0 förlust på bortaplan. Laget ska vara ganska nöjda med sin första säsong som nykomling man befinner sig för närvarande på en femte plats med sina 29 poäng som de har inkasserat under säsongens gång. För Kumlas del har man inget att spela för då man inte kan nå en kvalplats till division 2.

Örebro Syrianska IF
Efter stor förlusten mot Kungsör BK har man rest sig rejält man har inte förlorat på de tre senaste matcherna. Senast lossna det dock rejält mot topplaget IFK Ölme då man fick in hela sex mål varav två gjordes av Emmanuel Ekeh. Målet för säsongen var att vara ett topplag och man kan för tredje året i rad ta en kvalplats till division två då en god chans finns om laget gör sitt jobb resterande matcher. För att laget ska klara av detta önskar vi att alla supportrar stora som små tar sig till matcherna och stöttar laget i avslutning av säsongen.

Matchinfo
IFK Kumla – Örebro Syrianska IF

Lördag 15 sep, KL 15:00, Kumla IP

Loading

Mattias Kurt
september 15, 2012