På lördag är det dags för årets kanske mest viktigaste match på Örnsro då ett avgörande tillfälle drabbas samman. Örebro Syrianska gästas av form starka IFK Ölme som gått som tåget och det kan mycket väl vara den matchen som avgör utgången för kval mot division två.

Örebro Syrianska IF
Man kommer till denna match med ett ganska gott självförtroenden då man har två raka segrar bakom sig, man tog ett fast grepp om kvalplatsen i division tre västra Svealand efter att man bortaslagit ÖSK Ungdom på Ekängens IP 2-3.

Varför denna match är så viktig ser man snabbt om man kollar tabellen. Örebro Syrianska, på andra plats, har fyra poäng ner till trean IFK Ölme. Vid vinst är Örebro Syrianska sju poäng före, vid förlust skiljer det bara en poäng.

IFK Ölme
Ölme fick en bra start i serien och man är det laget som är med om kvalplatsen som kan komma att avgöras mot Örebro Syrianska, och huserar alltså på en tredje plats fyra poäng bakom Örebro Syrianska. Då man i tisdags spelade den matchen som var uppskjutet mot Strömtorps där Ölme gjorde sin bästa match på länge då det gott upp och ner för laget på sist onde men tyvärr räckte inte den hela vägen fram då fotbollsderbyt slutade mållöst.

Matchinfo

Örebro Syrianska IF – IFK Ölme
Lördag 8 sep, KL 14:00, Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
september 7, 2012