På 30 minuter– sedan var det avgjort på Örnsro IP. Till slut vann Örebro Syrianska med 6–0 (3–0) mot bottenlaget IFK Sunne. Med vinsten så är man ett steg närmare kvalplats.

Örebro Syrianska jagade revansch efter förra omgången storförlust mot Kungsör då man föll med hela 7-2. Örebro Syrianska öppnade upp matchen på det bästa sättet då man fick en drömstart när Mubarak Nyende kunde enkelt rulla in 1-0 redan i den tredje minuten. Det märktes på plan att grabbarna ville ha stor revansch kort därefter satte Zana Can 2-0 till ett mycket fokuserat Örebro Syrianska.

I den andra halvleken var det bara ett lag på plan men IFK Sunne skulle få en straff som Jerja Bedros elegant räddar noterat att det var Jerjas andra straff som han räddar iår. Kort efter straffen ville Zana Cam något annat då han satte både 3-0 och 4-0 och fullbordade därmed sitt hattrick. Anel Coralic satte femman, innan Zana Can klev fram för fjärde gången i den här matchen. Han spikade slutresultatet 6–0. Segern innebar att Örebro Syrianska klättrade upp på andraplatsen, vilket innebär kval till division 2.