Örebro Syrianska har den poängmässiga fördelen i kampen om kvalplatsen till division två. Men det är många lag som är med och krigar om den åtråvärda platsen.

Örebro Syrianska IF
Laget har rejält med luft under vingarna efter 6-0 hemma mot IFK Sunne. En övertygande vinst i en match där Syrianska visade att man var överlägsna för dagen. Den nygamla bekantskapen Zana Can stod för hela fyra fullträffar och kan komma att bli en viktig pusselbit i ett eventuellt kval. Ett kval som i så fall skulle blir Örebro Syrianskas tredje på raken (tredje gången gillt?). Än är man inte där när fyra omgångar återstår av den ordinarie säsongen. Två poäng har man tillgodo ner till tredjeplacerad IFK Kumla som i skrivandets stund precis förlorat hemma mot Köping FF med 1-2.

Örebro SK Ungdom
ÖSK Ungdoms säsong hittills har varit allt annat är lyckad. Man ligger sist i serien utan möjligheter att hänga sig kvar och spelar i division fyra nästa säsong. Hemma mot Örebro Syrianska lär laget få det svårt mot ett motiverat bortalag som vill försvara sin kvalplats. Senast förlorade ÖSK Ungdom hemma mot Köping FF med 1-3 och har endast två vinster av 17 försök denna säsong. 

Matchinfo

ÖSK Ungdom – Örebro Syrianska IF
Söndag 2 sep, KL 16:00, Ekängs IP, Konstgräs

Loading

Mattias Kurt
augusti 31, 2012