Helgen är här och det är återigen dags för resa till bortamatch för grabbarna i Örebro Syrianska. Efter vinst senast mot FBK Karlstad hakar man på i toppstriden, och Örebro Syrianska ska i division tres 16:e omgång möta nykomlingen Kungsör BK.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska kommer stärkta av två bra omgångar – 1-3 borta mot Sköllersta IF, 2-0 efter en riktig krigarinsats hemma mot FBK Karlstad. Man är på god väg att vända den dåliga trenden vi såg i inledningen av säsongen, formen och självförtroendet är klart bättre. Det talas om denna omgång som mycket viktig för hur den fortsatta säsongen kommer att se ut för Örebro Syrianska. Man ligger på en delad tredje plats i tabellen med endast en poäng till kval plats som leder till kval till division två. Mot Kungsör BK kommer man göra allt för att ta hem tre poäng.

Kungsör BK
Kungsör BK ligger precis snäppet under Sköllersta IF i tabellen, på en tiondeplats, med samma poäng. I den 15 omgången försvarade man sig en 2-3 seger mot Strömtoprs IK på bortaplan. Innan dess fick man tyvärr på grund av det dåliga vädret ställa in matchen mot Köping FF på hemmaplan. Kungsör BK är ett lag som är nykomlingar iår då dem vann sin serie och steget upp återigen. Men är Kungsör ett lag som ska spela division tre, de senaste åren har man tagit sig upp och ner likasnabbt.

Matchinfo

Kungsör BK – Örebro Syrianska IF

Lördag 18 aug, KL 15:00, Runevallen

Loading

Mattias Kurt
augusti 17, 2012