Kevin Larsson 18 år har gjort en kanon säsong hittills med Örebro Syrianska i division tre västra Svealand.  Kevin har gjort hela sex mål på spelade matcher och svarat för fina insatser både offensivt och defensivt. Detta har uppmärksammats av klubbar högre upp i seriesystemet däribland allsvenska Syrianska FC och Division ett laget Syrianska IF Kerburan som bjudit in Kevin för en provspelperiod.

Kevin har de senaste åren vart en talang som haft ögonen på sig från Holland där han var nere och testade med MVVMaastricht men på måndag reser han ner till Västerås för att testa med broder föreningen Syrianska i några dagar som för tillfället placerar sig på en 12:e plats i Division ett. Sedan blir det vidare mot Allsvenska Syrianska FC för att vara med där en hel vecka.

– Det känns smickrande att klubbar som Syrianska FC och Syrianska IF Kerburan har visat intresse för mig. Jag hoppas kunna göra ett så bra provspel som möjligt, säger Kevin Larsson

– Örebro Syrianska är en klubb som hjälpt mig ganska mycket och jag trivs jättebra men jag vill spela så högt upp som möjligt. För min egen del har det gått bra under våren och är väldigt tacksam över att få möjligheten att provspela för en allsvensk klubb som Syrianska FC och division ett laget Syrianska IF Kerburan, säger Kevin

Örebro Syrianskas styrelse är oerhört glada
– Vi är oerhört glada att en sådan talang som Kevin Larsson som får denna chans att visa sig högre upp. Kevin har gjort en bra säsong tillsammans med Örebro Syrianska IF, säger klubbledningen.

Loading

Mattias Kurt
juli 29, 2012