På torsdag kväll reser Örebro Syrianska ner mot Mariestad för att ta an IFK Mariestad som är ett av lagen som är nya i denna serie. Det är två lag i stort poängbehov som möts IFK Mariestad behöver ta en vinst då man ligger för närvarande näst sist samtidigt som Örebro Syrianska vill hacka på i toppen.

Örebro Syrianska IF
Med förlust mot Nordvärmland i seriefinalen trodde många på ett revansch suget Örebro Syrianska men 2-2 mot botten laget Sköllersta IF visade att stämningen är långt ifrån topp i det rödgula laget. Trots en tung 2-2 mot Sköllersta senast så finns det en hel del positivt att ta med sig till kommande borta match.

Senast saknades bland annat Timmy Eriksson pgv av skada samt Emmanuel Ekeh som hade tre gula kort men förhoppningsvis kommer Timmy till spel i denna match. Klart är dock att mittbacken lagkapten Basel Gorgis missar bortamötet med Mariestad då han är avstängd. Örebro Syrianska åker till Mariestad för i behov att ta tre poäng för att hacka på i toppen.

IFK Mariestad
Ett lag som är nykomlingar i denna serie, men även ett lag man har noll koll på. Enligt statistiken har man på de fem senaste matcherna haft det ganska tungt men vunnit en match bland de fem men har även släppt in hela tjugoen mål. Mariestad är som Örebro Syrianska i behov av poäng för att kunna klara sig kvar i årets serie då man sitter fast i botten striden.

Matchinfo
IFK Mariestad – Örebro Syrianska IF
Torsdag 14 Juni, KL 19:00, Lekevi IP

Loading

Mattias Kurt
juni 13, 2012