Örebro Syrianska åker på nationaldagen mot den norska gränsen för att ta sig ann Nordvärmland FF. Det är alltså ettan och tvåan i serien som möts i en tidig seriefinal.

Örebro Syrianska IF
Det är en lång resa som väntar för ett hittills väldigt lyckosamt Örebro Syrianska. Fem vinster, en oavgjord och en förlust på de sju inledande matcherna talar sitt tydliga språk. I år är Örebro Syrianska ett lag att räkna med på allvar. Senast slog man klart FBK Karlstad med 4-1, dessutom på bortaplan. Ett FBK som innan den matchen gått urstarkt och bland annat gjort hela 14 (!) mål på två matcher.

Nordvärmlands FF
Nordvärmland har knappast varit sämre och har inledningsvis tagit sex vinster och endast förlorat en match i serien. Sist slog man ÖSK Ungdom med hela 7-1, även det på bortaplan. Laget gjorde sig förra säsongen känt för att ha ett starkt försvar och spela tillknäppt. I år har man dessutom börjat producera mycket framåt.

Det blir en intressant match som spelas på Sveriges nationaldag då seriens hittills två bästa lag ska göra upp om tre poäng. Lyckas Syrianska vinna så ligger lagen då på lika poäng.

Matchinfo
Nordvärmlands FFÖrebro Syrianska IF

Onsdag 6 Juni, KL 15:00, Lillängens IP, sysslebäck

Loading

Mattias Kurt
juni 5, 2012