På onsdagskvällen tar Örebro Syrianska emot Kungsör BK. Ett Kungsör som hittills endast mäktat med två segrar av sex försök.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska tog säsongens första borta seger då man besegrade IFK Sunne. Igor Coric och Kevin Larsson svarade för två bomber. Örebro Syrianska har ett hittills helt okej facit i seriespelet med tre vinster, en oavgjort och en förlust.

Inför en sådan här match, där ett lag ligger på lite säker mark, så är det lätt att laget nedanför underskattas. Speciellt när de har haft det så kämpigt i serien. Örebro Syrianska kommer att slåss om tre nya poäng mot Kungsör BK. Att ta med sig poäng från Örnsro IP kanske inte är den lättaste byten att göra.

Kungsör BK
Onsdagskvällens motståndarlag, Kungsör BK, har haft en trög start på sin säsong då det dröjde till den sjätte omgången innan andra trepoängaren kom i hemmamötet senast mot Sköllersta IF då man vann med 1-0 och har alltså vind i ryggen till onsdagsmatchen. Trots det får Örebro Syrianska anses som stora favoriter.

Det återstår att se vilka som står som segrare i den sena onsdagsmatchen. Ett topp jagande Syrianska eller ett Kungsör i poängbehov.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – Kungsör BK
Onsdag 23 maj, KL 19:00, Örnsro IP, Örebro

 

Loading

Mattias Kurt
maj 22, 2012