Nytt år nya sponsorer samt en ny design så här ser årets matchtröjor ut. Hemma stället är röd/gult bortastället är gul/svart.

Nike® fortsätter som Örebro Syrianska IF:s leverantör av speldress och annan klädsel. Örebro Syrianska IF kommer att spela i en ny special matchdräkt från Nike i seriepremiären mot Köping FF gul/svart på grund av att hemma stället är försenat.

Dräkten som har utvecklas under en längre tid och kommer innehålla de klassiska färgerna röd och gul som man kommer ha som hemma ställ. Örebro Syrianska IF är den enda herr laget klubben i Örebro som kommer att spela i Nike-kläder under kommande säsong. 

– Det känns mycket bra att vi kommer att spela i den bästa utrustning som finns tillgänglig, säger Viktor Josufsson. Vi har varit nöjda med samarbetet med Stadium och Nike. Stadium och Nike har samarbetat med Örebro Syrianska IF i flera år och i år fördjupas samarbetet med större engagemang, större exponering och fler gemensamma aktiviteter. 

Fakta om Stadiumkoncernen
Stadium grundades och drivs av bröderna Ulf och Bo Eklöf, som tillsammans äger 75 procent av företaget. Den resterande delen ägs av Kamprads företag Ikano S/A. Koncernen har 110 butiker runt om i Sverige, Danmark, och Finland. I företaget ingår också specialkoncepten Stadium Ski, Stadium Golf och Stadium XXL samt Red Devil- och Sports Outletbutikerna samt dotterbolagen Stadium Promotion och Stadium Sports Camp (svb). I koncernen arbetar cirka 3 000 personer. www.stadium.se

Loading

Mattias Kurt
april 4, 2012