Säsongen börjar närma sig mot sitt slut men än är säsongen inte avgjord. Ett derby stundar i årets näst sista match mot IFK Örebro under lördags eftermiddagen på Brickebackens IP.

IFK Örebro
Laget ligger för närvarande precis under kvalsträcket med sina 16 poäng som de har inkasserat under säsongens gång. Det är inte riktigt där vi är vana med att se IFK Örebro då laget i slutskedet av förra säsongen var med och kriga uppe i toppen av tabellen. Framgångarna denna säsong har uteblivit och i värsta fall kan man även åka ner en division om inte man gör bra ifrån sig på kommande två matcher. Det kommer säkerligen vara ett taggad och hungrigt lag de rödgula kommer stötta på under lördagen då IFK Örebro kämpar för att hålla sig kvar i serien.

Örebro Syrianska IF
Laget har inte förlorat ännu under höstsäsongen och har åtta raka matcher utan förlust. Tyvärr så har många utav dessa matcher slutat oavgjort, exempelvis två av dem tre senaste matcherna laget spelat. Senast lossna det dock rejält mot Arboga Söder då man fick in hela sex mål varav tre gjordes av nyförvärvet Adad Hanna. Målet för säsongen är att ta klivet upp en säsong och än finns möjligheter så länge laget gör sitt jobb i resterande två matcher och hoppas på att Karlslund IF som leder serien med sina 45 poäng mot Örebro Syrianskas 43 poäng går miste om poäng i kommande matcher. För att laget ska klara av detta önskar vi att alla supportrar stora som små tar sig till matcherna och stöttar laget i avslutning av säsongen.  

Loading

Mattias Kurt
september 16, 2011