En av årets tuffaste matcher väntar på lördag. Bortaplan mot hemmastarka Köping FF. Örebro Syrianska åker till Köping för att kamma hem tre viktiga poäng.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska IF kommer från en stor vinst i derbyt mot Sköllersta, där man vägrar att vika ned sig i toppstriden och 6-0 mot Sköllersta visar att man ska vara med och avancera sig, då man dominerade i stort sett hela matchen. Till matchen mot Köping FF har man tillsammans med spelare, ledning och styrelse sakt att detta är årets viktigaste match och tre poäng som gäller, för att man ska lyckas ta hem tre viktiga poäng krävs det att man spelar som ett lag.

Köping FF
Ett ofokuserat Köping FF föll borta mot FBK Karlstad i senast omgången. Hemmalaget gjorde matchens enda mål efter 64 minuter. Ett ofokuserat och inte alls hungrigt Köping FF slängde i stället bort vinsten. Trots bud på flera mål så saknade KFF skärpan framför mål. Köping är ett lag som är ganska tufft att möta på hemma, men har tyvärr i årets serie inte imponerat alls då man endast haft fyra vinster på hemma plan och tre borta vinster en statistik som kanske inte är så passa godkänd då man åkte ner förra året från division två och ansågs vara favoriter att ta hem serien

Loading

Mattias Kurt
augusti 19, 2011