Ännu en match för Örebro Syrianska IF denna gång reser man till Kristinehamn för att besöka Brovallens IP i match mot IFK Ölme.

IFK Ölme
Värmlänningarna huserar för närvarande på en mittenplacering i tabellen vilket är även där de brukar befinna sig när säsongen är slut. Ett stabilt mittenlag som ibland kan störa topplagen i vissa matcher skulle jag beskriva detta lag som. Detta fick de rödgula känna på sist lagen drabbades samman på Örnsro IP då matchen slutade 0-0. Ölme spelade i sin senaste match 0-0 hemma mot IFK Örebro. Med tanke på hur dåligt det går för IFK Örebro borde värmlänningarna vunnit den matchen men fick som sagt nöja sig med ett oavgjort resultat.   

Örebro Syrianska IF
Är laget igång nu? Har vi hittat formen? Ja, om vi ska bedöma efter senaste matchen så kan vi inte klaga. Laget spelade en bländande fotboll och slutresultatet kunde lika gärna bli ännu högre än 4-1 med tanke på alla lägen som brändes. Förhoppningsvis har spelarna kommit in i rätt matchtempo nu och spelar minst lika bra i denna match som senast mot Strömtorps IK. Syrianska ligger för närvarande på en andraplats i tabellen och kan i och med en eventuell vinst kliva upp på första plats beroende på hur det går för Karlslunds IF.  Det lär även se ut så här resten av säsongen att lagen skiftar plats med varandra, så var oddsen innan säsongen starta och så kommer de även sluta. 

Loading

Mattias Kurt
augusti 5, 2011