Skall Örebro Syrianska ta revansch efter förlusten senaste mot nordvärmlänningarna eller blir dem för svåra att knäcka på borta plan? Upp till bevis på torsdagskvällen för Syrianska.

Nordvärmlands FF
En vinst på torsdag skulle innebära 23 poäng och upp en placering före Örebro Syrianska IF. Laget har säkerligen självförtroendet på topp efter vinsten senast på Örnsro Ip och är säkerligen hungriga att vissa att det inte var någon en gångs företeelse. Samtidigt vet man inte vart man har laget eftersom precis som jag rapportera inför föregående match blandar laget bra resultat med dåliga. Skall vinstsviten fortsätta, ja det lär vi se på matchen som för övrigt kommer ha stor publik enligt informationen som vi fått. Upp emot 3000 personer lär se detta toppmöte då en festival pågår runtomkring arenan. 
 

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska börjar tappa dyrbara poäng vilket kan straffa sig i slutändan av säsongen. För att inte förstöra sina chanser lär grabbarna vara taggad till max mot Nordvärmland FF, för mycket poäng får man inte missa om laget ska vara med och strida i toppen. Förlorar de rödgula medans konkurrenterna i Karlslund vinner sin näst kommande match blir det ett väldigt stort avstånd mellan lagen och väldigt svårt för Syrianska att ta igen. Syrianska måste sätta igång sitt maskineri igen och främst sätta sina chanser. Det missas allt för mycket lägen något dem förhoppningsvis jobbat på inför denna match.

Loading

Mattias Kurt
juni 29, 2011