Örebro Syrianska hade inga problem med att besegra det turkiska laget Manavgat då laget gick på första matchen i träningslägret i Turkiet. Segersiffrorna kom att skrivas 6-2 efter det att laget haft en 3-0 ledning i halvtid.

Det syntes under matchen att Örebro Syrianska var det bättre laget. Men i första halvleken var det de vi som höll i taktpinnen. Örebro Syrianska tog också ledningen en kvart in i matchen genom Emmanuel Ekeh. Men innan halvlek skrevs reslutat till 4-0 målskyttar Mubaraka Nyende 2, George Ekeh.

Den andra halvleken lyckades Turkiska laget Manavgat trycka in två mål efter försvar miss. Men målen som Manavagat gjorde gav Örebro Syrianska mer förändring och kunde utöka med 5-2 genom Zacharias Svensson och efter några minuter kunde man även trycka in det sjätte målet genom Daniel Kaya