Johan Bugday är inne på sin andra säsong med Örebro Syrianska IF. Med en månad kvar så går Johan Bugday in på sin tredje säsong innan det väntar ett träningsläger innan premiären. Mot Aramesiska Syrianska vill Johan att man tänker på att ha rätt inställning och inte underskatta sig själv.

Johan Bugday 1-0 förlust mot Syrianska Norrköping det var nog inte bästa matchen vi spelat vad tycker du själv om den?
– Jag tyckte vi gjorde en mindre bra insats, trots förlusten lärde vi oss en läxa och det var att ingen match är lättare än den andra och utan rätt inställning blir resultatet negativt.

Du fick spela andra halvlek hur upplever du dem olika halvlekarna?
– Första halvlek tyckte jag att vi ägde mycket boll men fick inte till det den sista tredje delen. Dem gör ett mål som lyfter samtidigt som vi inte lyckas vara tillräckligt vassa. Andra halvlek tog vi tag i matchen mer och mer men fortfarande uddlösa i matchen.

Här next väntar ett ganska bra Aramesiska Syrianska IF som åkte ner från div 1 vad ska ni ta med er från 1-0 förlusten senast?
– Det vi måste tänka på att ha rätt inställning och inte underskatta oss själva mot svårare motstånd Syrianska Norrköping visade att vilja slår klass, så vi har alla förutsättningar med oss.

Loading

Mattias Kurt
mars 15, 2011