Kommande lördag ställs Örebro Syrianska mot Värmlandslaget Carlstad United som för närvarande håller till i division två. Det kan bli en bra värdemätare för vart laget står med cirka en och en halv månad kvar tills seriespelet drar igång.

Örebro Syrianska IF
En vinst och en förlust – det är facit såhär långt när två träningsmatcher är avklarade för Örebro Syrianska. Det är då ett division två lag och ett division fyra lag man ställts mot i form av Rynninge IK och FK Bosna. Mot Rynninge blev det en hedersam 1-3-förlust där Rynninge trots allt var det bättre laget med flest målchanser. Mot FK Bosna visade laget upp ett bättre grundspel vilket slutligen resulterade i en 3-1-vinst. Örebro Syrianska söker dock fortfarande att utveckla spelet och bli mer bekväma i respektive positioner innan det bär av mot Turkiet och träningslägret.

Carlstad United
När Carlstad United kommer på besök under lördagseftermiddagen får man chansen att räta ut ytterligare frågetecken mot ett – på pappret – bra motstånd. Carlstad United har dock inte visat på någon storslagen form under försäsongen. Man har redan hunnit med att förlorat en av sina träningsmatcher mot Rynninge IK med hela 0-7  och en annan med 1-3 mot IFK Ölme. Detta gör säkerligen att värmlänningar är starkt sugna på att vända den negativa trenden för att få vind i seglen inför seriespelet.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – Carlstad United
Lördag 26 feb, KL 16:00, Karlslund Arena

Mattias Kurt
februari 25, 2011