<--><--><--> <--><--><--><--> <-->

Efter en kortare tid I ÖSK Söder så återvänder nu målvakten Maravilha Kimenga till Örebro Syrianska IF med stor entusiasm. Drömmen om division lever vidare – i alla fall om vi ska tro ”Malle”

Hur känns det att vara tillbaka i Örebro Syrianska efter en kort sejour i ÖSK Söder? Har du saknat laget?
Det känns väldigt kul att få träffa grabbarna igen! Det var trots allt det första laget jag spelade för här i Örebro och de tog in mig i laget med öppna armar. Jag har faktiskt saknat den stämningen som grabbarna för i laget och vänskapen med varje spelare.

Vilka är dina största styrkor som målvakt? Vad kan utvecklas?
Jag trivs väldigt bra i luftrummet samtidigt som mina fötter är något att lita på för mina lagkamrater. Som medspelare är det trygghet och pondus jag visar mina lagkamrater.

Jag tror att jag behöver lära mig att kontrollera mitt temperament, det kan vara väldigt hett ibland. Samtidigt så kan man inte vara för bra på något, så hela mitt spel kan alltid bli bättre än vad det redan är och det är även ett mål denna kommande säsong.

Hur har försäsongen gått hittills?  Känns det som att alla kommit på tårna efter uppehållet?
Försäsongen har varit bra och vi kan säkerligen trappa upp tempot och kvaliteten ytterligare, men jag tycker att vi ligger där man ska ligga i början av februari i både kvalitet och tempo.

Vilken är din personliga målsättning med säsongen som kommer?
Det här året är min målsättning att jag ska utvecklas som spelare, samtidigt som jag vill hjälpa att nu upp till division två.

Vi önskar Maravilha ”Malle” Kimenga lycka till i sin nygamla klubb och hoppas han får ett lyckosamt år tillsammans med resten av laget!

Loading

Mattias Kurt
februari 2, 2011