<--><--> <--><--><--> <--><--><--> <-->Under onsdag förstärkte Örebro Syrianska med ännu ett nyförvärv inför seriestarten. Den här gången är det anfallssidan som förstärks med namnet Zacharias Svensson Jackson som närmast kommer från Skara FC. Zacharias och Örebro Syrianska har tecknat ett ettårigt avtal med förhoppningar om en förlängning efter säsongens slut. 

Zacharias är den spelartypen vi sökt ganska länge och med hans snabbhet  och farlighet i straffområdet. Han har imponerat på oss och kommer verkligen att förstärka truppen enormt, säger sportkommittén.

Som 17-åring debuterade Zacharias Svensson Jackson i division 1-fotboll med Skövde AIK; han har dessutom vunnit SM-guld med Västgötalaget. Så sent som 2009 så kvalade Zacharias till UEFA i futsal i Belgien. Han beskriver sig själv som en stark, stor, snabb spelare och en farlig målskytt.

– Det ska bli hur kul som helst.  Jag valde Örebro Syrianska på grund av pluggandet på Örebro universitet och med anledning av att min nära vän Abraham Zeito rekommenderade Örebro Syrianska och jag fick höra bra saker om klubben, säger Zacharias.

Vi välkomnar Zacharias Svensson Jackson och önskar honom lycka till i sin nya klubb!

Loading

Mattias Kurt
januari 19, 2011