Alltid vid den här punkten av året brukar termometern visa minusgrader vilket den även gör i år. Alltid vid den här punkten av året börjar försäsongen för Örebro Syrianska IF och det gör det även i år – Så på med luvor och långkalsonger grabbar! Nu börjar alvaret och en ny säsong.

Spelartruppen kommer på torsdagskvällen klockan 19:15 samlas på Örnsro IP för att sedan marschera vidare mot Karlslund Arena.

Nytt år innebär ny försäsong. Alla spelare har fått vila efter att säsongen avslutades snöpligt med förlusten i kvalet mot Spårvägens FF. Men nu är alla spelare samlade med nya förutsättningar och taggande inför kommande säsong.

Det viktigaste med försäsongen är att grunderna läggs till det som ska bära kraften när serien startar i april. Men första träningsveckan kommer till största del att ägnas åt konstgrässpel två gånger i veckan och sedan styrka. 

Därefter kommer spelarna att ha fyra pass i veckan för att sedan öka med ytterligare ett pass. Två av dessa pass kommer vi att ha på konstgräset i Karlslund, ett pass på gymmet och så självklart ett fyspass i veckan.

Välkomna till en kylig försäsong Grabbar!

Loading

Mattias Kurt
januari 5, 2011