Efter en intensiv målvaktsjakt, så har nu Örebro Syrianska gjort klart med Regis Vinicios Colombelli ersättare. Det blir 26-årige Daniel Rydberg från IFK Kumla.

Daniel Rydberg har valt att representera Örebro Syrianska IF för kommande två säsonger. Daniel kommer närmast från IFK Kumla men har även representerat FK Ludvika ett par säsonger. Jakten på en ny målvakt har varit högprioriterad fråga hos ledningen och nu har man alltså hittat rätt.

– Det har varit ett intensivt arbete med målvaktsfrågan och Daniel har hela tiden varit vårt första hands val. Han är komplett som målvakt med en bra skolning och framför allt en otroligt ambitiös person. Vi har försökt värva honom de senaste åren och denna gång gick det vägen. Nu kan vi lägga fokus på att värva lite offensiva kvalitéer till truppen, säger klubbledningen

-Det känns mycket bra. Vi har stora förhoppningar nu inför den kommande säsongen och det känns som att detta kommer att bli en bra säsong med härliga supportrar som stöttar oss. Vi kommer att ha ett bra lag till seriestarten, säger Rydberg vidare.

Loading

Mattias Kurt
december 1, 2010