Örebro Syrianska åker på söndagen mot Värmland, Säffle i match mot SK Sifhälla IF för att koppla greppet om division tre. Förra matchen bjöd de rödgula på propaganda fotboll i andra halvlek vilket vi hoppas få uppleva även denna gång med en hel fullsatt buss från Örebro!

Örebro Syrianska IF
Efter en liten formsvacka med endast en poäng på tre matcher visade Syrianska verkligen vilket register dem hade i matchen mot IFK Eskilstuna – som dock inledde bäst men kunde inte stå emot ett på nytt fött Syrianska i andra halvlek. Förutsättningar för att Örebro Syrianska IF skall klättra upp en division är i teorin ganska enkel vilket innebär vinst i kommande tre matcher och saken är klar. Dock möter vi bra motstånd och som vi upplevt tidigare är lagen bättre än vad tabellen säger.

Sifhälla

Ett bra exempel på att man aldrig ska förutse en seger genom att titta på tabellen är SK Sifhällas bortamatch mot Rynninge IK vilket dem vann med 0-2. Ett väldigt imponerande resultat från bottenlaget som haft en tuff säsong och ligger just nu på en kvalplats för fortsatt spel i division 3. Lika mycket flyt hade man tyvärr inte mot IFK Örebro i nästkommande match då man åkte på storförlust med hela 6-1 vilket säkerligen sänkte lagets självförtroende och moral. Laget är dock helt utan tvivel hungriga på en seger för att placera sig över kvalsträcket och på säkrare mark.

Senaste lagen möttes under säsongen sluta matchen 1-0 till fördel för Örebro Syrianska IF. Vi hoppas på ett liknande resultat i nästkommande drabbning mellan lagen!

Datum: Söndag 12 Sep, kl 15:00
Plats: Sporthälla IP

Loading

Mattias Kurt
september 10, 2010