Inför den viktiga hemmamatchen på söndag så är truppen nästintill intakt när man möter ett jagande IFK Eskilstuna på tredjeplats i en så kallad sexpoängsmatch. Det lag som lyckas knipa åt sig alla tre poäng i denna drabbning har ett gyllene läge inför de avslutande tre omgångarna.

Örebro Syrianska IF

Efter att ha hamnat i en liten svacka med tanke på de tre senaste matcherna så förväntas hemmalaget för dagen att gå för fullt för tre poäng på Örnsro IP. Örebro Syrianska leder serien bara en poäng före både Rynninge IK och IFK Eskilstuna; detta trots att man bara mäktat med att ta en poäng på de tre senaste matcherna. I den senaste matchen borta mot FBK Karlstad blev det uddamålsförlust (1-0) trots mängder av målchanser för bortalaget. Nu söker man alltså revansch på hemmagräset där man hittills denna säsong är obesegrade.

IFK Eskilstuna
IFK Eskilstuna är det lag av de tre främsta i serien som för tillfället visar upp bäst form. På de fem senaste matcherna har man lyckats vinna fyra matcher och kryssat en match, vilket tyder på att det är ett starkt lag som reser till Örebro på söndag. En spelare att kanske hålla lite extra koll på i bortalaget är lagets och seriens skytteligaledare Antonius Bobel Acar som mäktat med hela 13 mål hittills denna säsong. IFK Eskilstuna lär inte lida av brist på motivation inför söndagsdrabbningen då man – i händelse av vinst – har chans att ta över kommandot i Division 3 Västra Svealand.

Matchinfo:
Örebro Syrianska IF – IFK Eskilstuna
Tid: Söndag 5 Sep, Kl 16:00
Plats: Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
september 3, 2010