Örebro Syrianska möter IFK Ölme till helgen i en viktig match för att behålla förstaplats. Dennis Fransson var en av dem bästa spelarna på planen i seriefinalen mot Rynninge och samt gjorde ett mål som tog Örebro Syrianska mot serieledning. Vidare hoppas han att publiken hittar till Örnsro IP på lördag för att stötta laget.

Sur förlust senast mot jumbon vid vinst kunde vi rika från i tabellen, hur ser du på spelet i efterhand?
– Ja det var väldigt Tråkigt att vi förlorade mot Ludvika, Jag tycker att stämningen var bra innan matchen och att laddningen fanns där, men att vi spelade alldeles för rakt, precis som dom ville, och det passade dom bra och det gjorde att vi aldrig riktigt kom upp i vår vanliga nivå.

Vad vare som gick fel senast, sett till hela matchen?
– Som sagt vi spelade för mycket långa bollar och vi låg för långt ner med våra ytterforwards, vilket ledde till att Zana blev för ensam mot deras försvar. Även om chanserna fanns där så, tycker jag inte att vi är riktigt skärpta den här matchen.

Alla matcher som kommer känns som viktiga. Vad bör vi tänka på dem matcher som är kvar?
– Jag tycker Verkligen vi ska fortsätta att spela rolig fotboll, vilket vi kan och att vi ska ha roligt på planen så tror jag att spelet och målchanserna kommer att komma automatiskt, men att vi ska ha full respekt för motståndarna vilka vi än möter, men det tror jag inte kommer bli några problem efter matchen mot Ludvika.

Vi ligger först i serien för att vi är ett bra lag som spelar en bra fotboll och för att vi har en fantastisk trupp, Viktigast av allt kommer vara att hålla ihop truppen i med o mot gångar dom sista matcherna så tror jag vi kommer klara av detta.

Nästa match är mot Ölme som slog IFK Örebro senast, vad bör vi förbättra från den förra matchen?
– Denna match är en väldigt viktig match eftersom vi har lite folk borta, och det är nu vi måste visa att vi har bredd i truppen med många bra/hungriga spelare som stöttat från sidan, men som nu får kliva in och ta ansvar.

Vi ska glömma Ludvika och Spela som vi gjorde hemma mot Rynninge Med samma Inställning och vilja så tror jag vi blir svårslagna hemma på örnsro och om Publiken kan vara lika underbar som under säsongen så tror jag dom kan Lyfta oss spelare 1 extra nivå.

Mattias Kurt
augusti 19, 2010