Meteorologerna försäkrar Örebro kommuns invånare om att morgondagens yttertemperatur kl 19.00 skall visa 18 grader. Samtidigt försäkrar Örebro Syrianska sina supportrar om en lovande match som går av stapeln kl 19.00 på Örnsro IP.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska är med och krigar i tabellens topp. Just nu innehar dem en andra plats och är måna om att inte släppa förbi någon. Efter ett välbehövligt uppehåll tog Örebro Syrianska sig an IK Franke på hemmaplan och visade genom Emmanuel Ekeh att laget har en sak i sikte – att ta sig upp till division 2. Detta trots att laget spelade utan sin ordinarie kapten Basel Gorgis som är tillbaka efter en avstängning resulterat av tre gula kort.

Nästa lag på tur är ett revanschsuget FK Bosna 92. Den senaste drabbningen mellan lagen slutade 2-0 till de rödgula. Det sägs att Örebro Syrianska spelade sin bästa halvlek mot lokalkonkurrenterna och en repris utlovas.

FK Bosna 92
FK Bosna kommer senast med en oavgjord spelad match i bakfickan där IFK Örebro stod för motståndet. Bosna visade hög klass på sitt spel då de höll ihop laget under 90 minuters spel mot IFK Örebro som ligger trea i tabellen strax efter Rynninge IK och Örebro Syrianska IF.  

Morgondagens derby är viktigt för Bosna har haft en tuff säsong i division 3. En vinst efter uppehållet skulle säkra lagets självförtroende något enormt.

Matchinfo
FK Bosna 92 – Örebro Syrianska IF
Tid: 4 augusti, Kl 19:00
Plats: Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
augusti 3, 2010