Dags för de rödgula att revanschera sig själva från senaste förlusten i sista matchen innan säsongsuppehållet mot IFK Örebro.

Örebro Syrianska IF
Laget har gått som en bergodalbana de senaste matcherna blandat förlust med vinster. Senast förlorade man borta mot serieledarna Rynninge IK med 2-1 och tappade därmed greppet i toppen av tabellen. Laget ligger för närvarande på tredje plats fyra poäng bakom serieledarna Rynninge och IFK Örebro som står på samma poäng. I matchen mot IFK Örebro kommer Syrianska få klara sig utan två av sina mittfältspelare Daniel Kaya och Igor Coric som båda är skadade. Vilket säkerligen kommer göra att vi kommer få se en hel del förändringar i startelvan på torsdagskvällen.

IFK Örebro
Laget i serien som hade tänkt sig husera i mitten av tabellen slåss för närvarande i toppen med Rynninge och Örebro Syrianska. Laget har gått riktigt bra denna säsong i division 3 och ligger för närvarande på en andra plats med lika många poäng som Rynninge endast målskillnaden skiljer lagen emellan. För övrigt har laget hela sju raka vinster senast man tappa poäng var borta mot Sk Sifhälla där matchen slutade 1-1.

Matchinfo:
Örebro Syrianska IF – IFK Örebro
Tid: Torsdag 24 Juni, Kl 19:00
Plats: Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
juni 23, 2010