Dags för årets hetaste derbymatch på Grenadjärvallen. Tabellettan från norr tar emot Syrianska på lördagskvällen i en högintressant där kampen om förstaplatsen fortsätter.

Rynninge IK
Laget har gått riktigt bra denna säsong. Inför den förgående matchen mot IFK Eskilstuna hade man nio matcher utan förlust utöver det mäktat med hela 27 mål på tio matcher samt att endast släppt in två mål under hela säsongen. Laget fick dock se sig besegrade i den senaste matchen mot hemmastarka IK Eskilstuna med 1-0 och vi hoppas på att formen börjar gå neråt till fördel för Örebro Syrianska IF.

Örebro Syrianska IF
Även Syrianska har hittills gjort en riktigt bra säsong hittills med 22 poäng på 10 matcher endast en poäng bakom Rynninge IK och IFK Örebro. Laget hade en fantastisk vinstsvit på sex raka matcher tills just IFK Örebro stoppade dem med en vinst på 2-1 hemma på Brickebackens IP. De rödgula kom att revanschera sig själv direkt med en vinst hemma med 2-1 mot Ludvika.
Senaste lagen möttes var under förgående säsong då slutade första matchen på Örnsro med ett oavgjort resultat 3-3 och borta på norr lyckades Syrianska besegra Rynninge med 0-1.

Matchinfo
Rynninge IK – Örebro Syrianska IF
Tid:19 Juni, Kl: 18:00
Plats: Grendjärvallen

Loading

Mattias Kurt
juni 18, 2010