På lördag tar Örebro Syrianska sig an Ludvika FK på hemmaplan. Båda lagen har med sig en förlust i ryggsäcken från deras respektive senaste matcher.

Örebro Syrianska IF
Hemmalagets senaste match borta mot IFK Örebro slutade i en orättvis förlust. Örebro Syrianska hade övertaget under matchen med ett fint och kvickt passningsspel, men det räckte inte till. IFK Örebro erhöll få målchanser, men tog till vara på dessa chanser och gjorde två mål gentemot Örebro Syrianskas enstaka mål.  Förlusten mot IFK Örebro innebar ett stopp i segertåget – för tillfället. Dessförinnan hade Örebro Syrianska fem raka vinster. Laget är med och slåss i toppen av tabellen och ligger just nu på en tredje plats med 19 poäng – snäppet under IFK Örebro och Rynninge IK 

Ludvika FK
Med en spelad omgång mindre än Örebro Syrianska ligger Ludvika FK kring mittensnåret i tabellen. Morgondagens motståndare förlorade senast mott serieledarna Rynninge IK, men tog tre poäng dessförinnan mot IFK Ölme. Ludvika är bra på att analysera sina motståndare i förväg och framkalla en ny speltaktik inför varje ny match. Om detta är positivt eller inte går att diskutera eftersom Ludvika många gånger inte lyckats hitta rätt.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF
Ludvika FK
Tid: 12 juni, Kl 17:00
Plats: Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
juni 11, 2010