Örebro Syrianska går framåt med stora steg och på onsdagskvällen är det dags igen – för ett nytt het derby och match mellan två formstarka lag som strider i toppen av tabellen.

IFK Örebro
Inledningsvis fick laget ingen alls bra start på säsongen med storstryk i premiärmatchen med hela åtta mål i baken. Laget har dock rykt upp sig under våren med stormsteg och ligger idag på tredjeplats precis bakom Örebro Syrianska IF och serielederna Rynninge IK. Man har inför matchen mot de rödgula fyra raka vinster, senast vinsten laget tog hem var mot bottenlaget FBK Karlstad då man vann med 0-2.

Örebro Syrianska IF
Laget ligger för närvarande på en andra plats i tabellen med en poäng mindre än serieledarna. Förhoppningsviss toppar ÖSIF tabellen på onsdagskvällen då Rynninge har en svår match borta mot hemmastarka Bosna.

Nye tränaren Ossie Selimovic har verkligen fått igång laget sedan han tillträde som huvudtränare. Under hans manskap har laget fem raka vinster och siktar säkerligen mot sin sjätte borta mot IFK Örebro. Senaste matchen mot IFK Ölme var inte lagets bästa, man fick inte ut hela sin kapacitet på plan. Men en vinst är alltid en vinst och kan spela en avgörande roll i slutskedet av säsongen.

Matchinfo
IFK ÖrebroÖrebro Syrianska IF
Tid: onsdag 09 Jun, kl 19:00
Plats: Brickebackens IP

Loading

Mattias Kurt
juni 8, 2010