Inför bortamötet på Brickebackens IP tog vi den rutinerade Dennis Rosbo åt sidan för att få ta del av ytterbackens syn på saker och ting nu när det på allvar börjat stämma för truppen.

Formen för laget är ju som bekant bra men hur känns det för din egen del?
– Det gick lite knackigt för mig i början eftersom jag drogs med kraftiga förkylningar och sjukdom, vilket gjorde att jag inte nådde upp till normal standard. Nu de senaste tre matcherna har jag känt mig stark och gjort bra ifrån mig. Formen ligger på topp.

Nu ligger ni tvåa, tätt efter Rynninge och jagar direktuppflyttningsplatsen. Vad tror du blir receptet för att knipa en eventuell plats till division två?
En stark och solid trupp i vilken alla ger järnet. Man måste verkligen vilja vinna alla matcher vilket vi har visat att vi vill. Klarar vi det så räcker det långt.

Hur är känslan i laget nu efter att ha vunnit fem raka segrar än om man jämför med den lite trevande inledningen på säsongen?
Allt känns på topp och det är mycket glädje kring träningar och matcher. Mycket av det har vi Ossie att tacka för så det är bara att kämpa på!
 
Härnäst står IFK Örebro på schemat; ett lag som överraskat och som parkerar på en tredjeplats i tabellen. Vad vet du om motståndet och vad har du för tankar inför mötet?
Om jag ska vara ärlig så vet jag ingenting om dem. Jag antar att det är en del universitetsstudenter i laget och att det har gått bra sedan det tunga nederlaget mot Rynninge i den allra första omgången. Som i alla derbyn kommer det att handla om mycket kamp och då gäller det att bita ihop! Lyckas vi så tar vi tre poäng.

Hur slutar matchen?
– 0-2 till oss och tre nya sköna poäng.

Då tackar vi från webbredaktionen Dennis Rosbo för pratstunden och önskar ett lycka till mot IFK Örebro!

Loading

Mattias Kurt
juni 8, 2010