Äntligen dags för ny seriematch hemma på Örnrso IP. Denna gång är det den uppskjutna premiärmatchen mot IFK Sunne som ska spelas på onsdagskvällen.

Örebro Syrianska IF
Laget kommer inför matchen med en förlust i baken då man åkte på en sen förlust borta mot Eskilstuna. Något positivt vi kan ta med oss från matchen var att försvarsspelet fungerade på ett utmärkt sätt och med Ali Alitabi tillbaka i truppen efter sin avstängning förstärks backlinjen ännu mer. ÖSIF ligger för nuvarande på åttonde plats i tabellen men har chans att klättra upp på en tredjeplats vid en vinst imorgon kväll. Örebro Syrianska IF måste anses som favoriter i denna match då IFK Sunne inte presterat speciellt mycket de gångna matcherna.

IFK Sunne
Laget ligger för närvarande näst sist i tabellen men två poäng hittills. Målproduktionen för laget har inte varit den bästa, på tre matcher har laget lyckats få bollen i mål endast en gång. Detta var senast mot Adolfsberg då laget lyckades få med sig en poäng. I övrigt har man mött våra lokalkonkurrenter IFK Örebro och Rynninge IK. Hemmapremiären mot IFK Örebro förlora laget och mot Rynninge lyckades man få med sig ett oavgjort resultat.

Matchinfo:
Örebro Syrianska IF – IFK Sunne
Tid: onsdag, Kl: 19:00
Plats:
Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
maj 11, 2010