Stämningen var på topp i Syrianskas omklädningsrum efter vinsten mot Sifhälla. Nu väntas ännu en match på fredag mot IFK Eskilstuna.
– Tycker att backlinjen var väldigt stabil och gjorde ett fantastiskt jobb, säger Gabriel Somi

Gabriel Somi, stort grattis till tre poängare mot Sifhälla.
– Tack så mycket! Känns oerhört skönt att få 3 poäng, speciellt efter matchen mot Adolfsberg då vi tappar 3 pinnar i sista minuten.

Hur tycker du att det kändes i backlinjen? Ni har spelat ganska mycket med varandra.
– Tycker att backlinjen var väldigt stabil och gjorde ett fantastiskt jobb.  Vi lät inte Sifhälla komma igenom och skapa några riktigt vassa chanser.

Nu är Örebro Syrianska i alla fall med i racet redan från början, med en matchmindre spelat vilket måste kännas extremt skönt?
– Självklart är det jätte skönt och positivt, vi har ju  tillsammans sagt att vårt gemensamma mål är att vinna div 3. Tycker vi har en fantastisk trupp med väldigt många unga och hungriga spelare blandat med lite ”äldre” gubbar som med sin rutin kan få det här laget att nå sitt mål.

Nu väntar ett tufft möte borta mot IFK Eskilstuna. Dina tankar inför den matchen.
– Mina tankar är väl att vi ska fortsätta med det som har sett positivt ut från Sifhälla matchen det vill säga att jobba som ett lag och hitta ett fint passningsspel och förhoppningsvis så kan vi kamma hem 3 sköna och viktiga poäng!

Loading

Mattias Kurt
maj 3, 2010