På lördagseftermiddagen är det dags för årets sjunde träningsmatch för Örebro Syrianska. Motståndare är lokalkonkurrenten Karlslund IF HFK.

Örebro Syrianska IF
Laget kom tillbaka med besked i senaste matchen borta mot Kumla efter den tunga förlusten mot seriekonkurrenten IFK Ölme. I och med vinsten går laget in med ett gott självförtroende inför matchen och förhoppningsvis spela lika effektivt som senast. Ett par spelare så som Zana Can kommer tillbaka till truppen efter skador och får troligtviss speltid för att komma i matchform inför seriestarten.

Karlslund IF HFK
Lokalkonkurrenten spelar i nuvarande division 4 och är klubbens utvecklingslag, det vill säga truppen består av lagets ungdomar och kompletteras av spelare från a-laget vid behov av speltid och matchträning vilket kommer visa sig i matchen mot Örebro Syrianska då laget kommer att ställa upp med a-lagsspelare från division 2.  Laget har under försäsongen spelat fem träningsmatcher med blandade resultat precis som Örebro Syrianska med tre förluster och två vinster.

Matchinfo
Karlslund IF HFK – Örebro Syrianska IF
Tid:
 Lördag 10 Apr, kl 14:15
Plats: Karlslund Arena

Loading

Mattias Kurt
april 9, 2010