<--><--><--> <--><--><--> <--><--><--> <--><--><--> <--><--><--> <--><--><-->

Örebro Syrianska IF fortsätter att bredda truppen och denna gång är det dags för att presentera nyförvärvet Johannes Can. Johannes är 19 år, född 1990, och studerar för tillfället till samhälls- och beteendevetare på Örebro Universitet. Han kommer närmast från Smedby AIS (Norrköping) som spelar i division två. Förutom det mest uppenbara intresset – fotbollen – så tycker han bland annat om att umgås med vännerna.

Johannes föredrar främst när han får spela mittback men säger att han även kan användas som ytterback. Han fortsätter sedan med att beskriva sig själv som resolut och positionssäker, samt att han är bra på kommunikationen med medspelare.

Hur känns det i din nya klubb?
– Riktigt bra. Vi har bra spelare på planen och bra ledare vid sidan av. Det är en ära att spela för Syrianska, speciellt när man själv är syrian, säger Johannes.

Var det lätt att komma in i laget? Kände du dig välkommen?
– Det var inga problem alls. Jag kände mig välkommen ganska direkt och vi har kul varje gång vi träffas.

Vad kan du bidra med?
– Jag hoppas kunna bidra med trygghet och inställning.

Vad tror du om kommande säsong? Vad har du för förväntningar?
– Jag hoppas så klart att vi går upp till division två. Vi har ett bra lag men samtidigt har jag ingen koll på de andra lagen i serien. Sedan så hoppas jag personligen att få spela så mycket som möjligt och hjälpa laget upp. Men vi kommer behöva publikens stöd genom hela säsongen, även när det går tyngre.

Med det tackar vi vår nya spelare Johannes Can för denna gång och önskar honom fortsatt lycka till!

Loading

Mattias Kurt
mars 2, 2010