Det är nu dags för Örebro Syrianska IF att ta sig ann Forward BK på Trängens IP när det ska kvalas till Svenska Cupen. Efter fjolårets förlust så är det ett revanschsuget Örebro Syrianska som ställer upp på onsdagseftermiddagen.

Örebro Syrianska IF
Efter en mindre bra genomförd match senaste mot Adolfsbergs IK så kommer kvalet till Svenska Cupen lägligt. När motståndet samtidigt stavas BK Forward så blir nog bortalagets spelare extra taggade inför den stundande uppgiften. Örebro Syrianska har nu chansen att visa framfötterna på riktigt mot ett mer rutinerat lag från division ett. Men om man ska ha en rimlig chans så gäller det att direkt höja sig ett par snäpp och att fokus helt och hållet är på uppgiften.  

BK Forward

I division ett norra så har BK Forward denna säsong gjort det mindre lyckat. Man placerar sig för närvarande på en oroväckande tiondeplats – en poäng ovanför det nedre strecket. I den senaste matchen fick man även se sig besegrade av serieledande Degerfors med hela 3-0, dessutom på hemmaplan.
En nedåtpekande formkurva med andra ord som ganska starkt indikerar att Forward inte kommer lägga någon jättestor vikt vid denna match utan att prioritet nummer ett bör vara seriespelet. Framförallt när man ligger i farozonen för en eventuell nedflyttning.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – BK Forward
Tid:
Den 2 September, kl. 18.00
Arena: Trängens IP
Avstängningar:
Skador:

Loading

Mattias Kurt
september 1, 2009