Örebro Syrianska och Razak går för revansch efter fjolårets förlust på förlängning mot BK Forward.
– Vi ska spela som ett lag och ge allt sen får vi se hur långt de räcker. Skulle vara kul och få vara med i svenska cupen nästa år.

Innan vi går över till kommande match, har du hunnit smälta derbyförlusten?
– Nej såna här matcher tar tid innan man kan glömma bort dom.

Örebro Syrianska lyckades ta matchen till förlängning förra året, men det räckte inte för att gå hela vägen, vad bör man förbättra i år?
– Föra årets match glömmer man inte bort tanken på att vi avslutade våran serie spel men och hade nästan en månads vila från fotbollen. Vi lyckades ge dem en bra match. Vi ska inte tänka på så mycket mer än att gå ut och försöka spela vårt spel och ge dem en bra match. Dessa matcher kan bli så att många vill visa upp sig mer än tänka på laget, jag hoppas att de inte kommer vara så. Vi ska spela som ett lag och ge allt sen får vi se hur långt de räcker. Skulle vara kul och få vara med i svenska cupen nästa år.

Matcherna lagen emellan brukar vara jämna, vad är det som gör BK Forward så svårspelat?
– Forward är ju ett lag som aldrig ger upp och forsätter kämpa sig igenom matcherna till slut blir de jobbigt för motståndarna.

Vad talar till Örebro Syrianskas fördel?
– Vi är ett oerhört revanschsuget lag efter fjolårets förlust. Vi har också en stor fördel av att under de senaste månaderna spelat bra och jämna tränings- och tävlingsmatcher mot kvalificerat motstånd. Detta kommer vi ha nytta av i matcherna mot BK Forward som drabbas av skador i backlinjen.

Går ni för revansch?
– Vi går för revansch och jag hoppas att vi vinner matchen, Det känns som det är vår tur nu.

Loading

Mattias Kurt
september 1, 2009