<--><--><--> <--><--><-->

Med fem matcher kvar på schemat och en mittplacering i tabellen så tar Örebro Syrianska emot Adolfsberg på Örnsro IP på söndagseftermiddagen. Efter bortavinsten mot Kungsör BK senast så är det dags för Örebro Syrianska att fortsätta på den inslagna vägen.

Örebro Syrianska IF
Säsongen för laget har hittills varit både positiv och negativ. En hög spelaromsättning har gjort att man många gånger fått börja om i lagbyggandet. Trots detta så placerar man sig precis bakom topplagen i division tre västra svealand och man får under de rådande omständigheterna ändå anse sig vara nöjda.

Efter det sena målet som innebar vinst senast borta mot Kungsör BK så söker Örebro Syrianska att fortsätta på den inslagna vägen och visa att man är ett lag att räkna med i toppen av serien i framtiden. När Adolfsberg gäster så får Örebro Syrianska anses som favoriter i ett derby som betyder mycket, inte minst för gästerna.

Adolfsberg IK
Adolfsberg är indragna i bottenträsket där man tillsammans med tre andra lag fortfarande kämpar för att undvika nedflyttning. Formkurvan pekar dock något uppåt för Örebro-laget som senaste lyckades ta en välbehövlig trepoängare mot Sköllersta IF hemma på Lugnets IP, efter ett ledningsmål i den 89: nde matchminuten.

Mot Örebro Syrianska krävs det nog lite mer om man ska lyckas få med sig några poäng hem. Sist lagen möttes – då på Lugnets IP – så blev slutresultatet 3-3 efter en sen kvittering av Syrianska.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – Adolfsbergs IK
Tid:
Den 30 Augusti, kl. 17.00
Arena: Örnsro IP
Avstängningar:
Skador:

Loading

Mattias Kurt
augusti 29, 2009