En spelsugen Daniel Kaya är tillbaka efter att ha varit avstängd i derbyt, och jämfört med Ösk-mötet tror han att Rynninge-matchen kommer att bjuda på en annan typ av matchbild.

Tillbaka efter avstängning Daniel, skönt?
– Absolut, känns väldigt bra att få spela igen, speciellt en match som den här.

Hur var det att inte spela matchen senast?
– Det känns som att man sviker laget lite, men eftersom vi har så tuff konkurrens i laget, speciellt på mitten, så finns de alltid någon som kan gå in och prestera minst lika bra.

Hur ser du på mötet med Rynninge IK på i morgon?
– Det kommer bli en intressant drabbning där Rynninge är pressade att vinna om man ska hänga med i toppstriden, för oss kan se ut som att vi inte har något att spela för längre men det är tvärtom, vi har mycket att bevisa efter 4-0 förlusten senast, alla i laget är extra revanschsugna.

Är det något som ni måste vara extra uppmärksamma på?
– Enligt mig är Rynninge seriens bästa lag, men efter oss så klart, det här är inte en match som alla andra, vi ska vara beredda på att Rynninge kommer bjuda upp till högre tempo och att de inte slappnar av, vi kommer inte få något gratis och vi måste kämpa i varje duell och jobba som ett lag.

Vad är viktigast i morgon?
– Inställningen och hungern på plan att aldrig ge upp, vi har redan bevisat att vi kan slå Rynninge och imorgon är det nog viktigast att vi är kyliga och inte drar på oss någon onödig utvisning. om vi klarar den utmaningen och att vi spelar som ett lag då står vi där efter 90 spelade minuter som vinnare.

Loading

Mattias Kurt
augusti 15, 2009