<--><--><-->

Med vårsäsongen avklarad så stundar nu höstsäsongen och det är med stor förväntan och en del frågetecken som man ska ta sig an Sköllersta IF på Sköllervallen.

Örebro Syrianska IF
Mycket har förändrats i truppen sedan några spelare valt att lämna och andra bara är otillgängliga för spel. Dock har man hittat ett par intressanta nyförvärv i Emmanuel Ekeh och Hiwa Mohammadi som förhoppningsvis inte låter prestationerna utebli. Dessutom har Syrianska nu Zaid Yasin tillgänglig på anfallssidan.  Efter den uppskjutna matchen mot IFK Sunne så har alla spänt väntat på denna drabbning.

Örebro Syrianska har – såsom tabellen ser ut idag – en högst rimlig chans att nå tvåan när det är dags att summera, men det är som bekant mycket som måste stämma om man vill komma dit. Med en del nya ansikten i truppen så gäller det att få samtliga i laget så samspelta som möjligt och skapa en bra gruppdynamik inför nypremiären.

Sköllersta IF
Sköllersta fick även dem skjuta upp sin första match efter uppehållet. Laget är under press efter att ha tappat rejält i form efter en bättre inledning på seriespelet. Allt annat än tre poäng är nog en besvikelse för Sköllersta IF och tre poäng är även en nödvändighet om man inte vill hamna i bottenträsket.

Man lär vara supertaggade inför mötet mot Örebro Syrianska och Sköllersta hoppas nog på en nytändning som ska vända på den dåliga formen.

Förväntningar
En matchbild är svårt att sia om på förhand dels då Syrianskas lag är så pass otippat men även för att det är första matchen efter ett uppehåll. Dock så ska man väl våga hoppas på ett spelförande Örebro Syrianska och ett tillbakapressat Sköllersta till att börja med. Efter hand jämnar spelet ut sig en aning och det kan nog bli en hel del kamp, främst på mitten.

<--><--><-->

Truppen mot Sköllersta IF
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Sköllersta IF – Örebro Syrianska IF
Lördag 1 Augusti, kl. 13.00, Sköllervallen IP

Loading

Mattias Kurt
juli 30, 2009