Det är nu klart att Emmanuel Ekeh och Hiwa Mohammadi spelar för Örebro Syrianska IF i fortsättningen. Ena av spelarna har man länge prioriterat som värvning och den andra är en målspruta som närmast kommer från division fem.

Emmanuel Ekeh
Emmanuel Ekeh ansluter närmast från IFK Ölme som spelar i samma serie som Örebro Syrianska IF. Han ses främst som en central mittfältare men hans riktiga position är egentligen som striker; alltså en mångsidig spelare.

Emmanuel är en spelare som man länge prioriterat och orebrosyrianska.com kan meddela att klubben uttrycker en glädje över värvningen. Man har jobbat hårt för att få till övergången och får nu belöning för arbetet. Spelaren i fråga är född 1985 och kan beskrivas som en snabb och hårt arbetande spelare. Man hoppas mycket på Emmanuel och tror att kan tillföra mycket i truppen.

Hiwa Mohammadi
Denna spelare kommer närmast från FK Örebro i division fem där han presenterat sig med besked genom sina 15 mål på tio matcher. Han är född 1990 och ses som en ung anfallstalang som förhoppningsvis ska kunna bidra redan nu. Han kan vidare beskrivas som en kvick och teknisk spelare med ett stort målsinne.

Zaid Yasin
En tredje spelare, Zaid Yasin, ansluter till Örebro Syrianska IF igen efter en långtidsskada.

Loading

Mattias Kurt
juli 28, 2009