Efter de sköna poängen sist mot Sunne så är det nu dags för fyran att möta trean i tabellen. Örebro Syrianska IF mot Rynninge IK. Båda har hittills skrapat ihop 15 poäng vardera inför lördagens möte.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska har nu sex raka matcher utan förlust i seriespelet och man verkar ha fått alla bitar på plats nu. Senast mot IFK Sunne så gjorde man en riktigt bra andra halvlek då man vände ett 0-1-underläge till en 2-1-vinst. På de tre senaste matcherna har man två vinster och ett oavgjort resultat. Så man kan nog säkert säga att Örebro Syrianskas formkurva pekar rakt uppåt just nu.

Mot Rynninge IK krävs ännu en bra insats av Örebro Syrianska om man vill ro hem segern. Det var många spelare som bekände färg sist i Sunne och man får hoppas att samtliga spelare ger allt och lite till i lördagens drabbning på Grenadjärsvallen.

Rynninge IK
Rynninge fick i senaste mötet med ÖSK Ungdom nöja sig med en pinne efter en mållös tillställning. Facitet för de tre senaste matcherna är två oavgjorda och en vinst. Ambitionen är i år att ta sig tillbaka till division två, från vilken man åkte ur inför nuvarande säsong. Man parkerar för närvarande på platsen precis under kvalplatsen i tabellen och för Rynninge så är det endast tre poäng som gäller inför helgens möte.

Nyckeln för Rynninge stavas Peter Lundberg och man får i Örebro Syrianska vara extra vaksamma kring skyttekungen som sällan sumpar en målchans när den dyker upp.

Förväntningar

Jag förväntar mig en tuff match med många närkamper och högt tempo. Det lag som visar starkast vilja kommer också vara det lag som går segrandes ur matchen. 

Truppen mot Rynninge IK
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Rynninge IK – Örebro Syrianska IF
Lördag 13 Juni, kl 18:00 Grenadjärvallen

Loading

Mattias Kurt
juni 12, 2009