Örebro Syrianskas säsongsinledning kan beskrivas som en mindre besvikelse då man placerar sig på nedre halvan av tabellen efter sju spelade omgångar. Sköllersta som öppnade serien överraskande bra ser numera ut som en klassisk nykomling efter en fallande formkurva.

Örebro Syrianska IF
Länge har man väntat på att vinsterna ska börja radas upp och att Örebro Syrianska ska börja visa sitt rätta ansikte. Match efter match letar man febrilt efter indikationer och tendenser i spelet på att Örebro Syrianska är på gång. I sista matchen tappade man en tillsynes säker 3-1-ledning till 3-3 i bortmatchen mot Karlstad BK på Våxnäs. Det är något som inte får upprepas igen och det tycks vara en trend i laget att man har svårt att hålla ledningen i matcherna.

Mot Sköllersta IF får man återigen och i vanlig ordning på hemmaplan anses vara favoriter.

Sköllersta IF
Efter en överraskande bra inledning på säsongen så har Sköllersta på sistone visat en fallande formkurva och börjar mer och mer se ut som det nykomlingslag man faktiskt är. I senaste matchen mot Adolfsbergs IK så föll man tungt med 0-2, dessutom på hemmaplan.  Inför söndagens match parkerar man på en sjätteplats i tabellen, precis ovanför motståndarna Örebro Syrianska och söker att vända den senaste negativa trenden.

Förväntningar
Detta är en match Örebro Syrianska bör vinna och även om Sköllersta är ett lag man bör se upp för så tror jag på ett Örebro Syrianska som är väldigt revanschsuget efter poängtappet senaste. Rafael Fernando Corrente verkar även han kommit igång med målskyttet efter en trevande inledning på säsongen efter två mål senast. Jag tror på en målrik tillställning där Örebro Syrianska förhoppningsvis står för det mesta.

Truppen mot Sköllersta IF
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Örebro Syrianska IF – Sköllersta IF
Söndag 7 Juni, kl 17:00 Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
juni 5, 2009