Örebro Syrianska fick betala för sina missade målchanser i hemmamötet med Kungsör. De fick visserligen med sig en poäng efter 2-2 (0-0) på Örnsro, men tränare Hans Källén kände att de skulle ha vunnit.

– Vi hade sju klara målchanser i första halvlek, och fem av dessa var frilägen. Vi spelade riktigt bra och rörlig fotboll utan att göra mål och borde ha gjort mål på minst hälften av möjligheterna, sa Källén med en suck.

Trenden har varit densamma under större delen av säsongen. Senast var det två sena mål mot Adolfsberg som räddade en pinne, och scenariot upprepade sig mot Kungsör. Hemmalaget tog förvisso ledningen, men efter en omdisposition i backlinjen högg Kungsör till två gånger om då hemmalaget försökte att återta det initiativ de ditintills haft.
Örebro Syrianska fick till slut in en kvitteringsboll, och Källén hoppas att hans lag ska bli bättre ju längre säsongen lider.
– Vi har tappat nästan alla våra målskyttar och har ett ungt lag. Höga berg och djupa dalar upplevs för tillfället, men förhoppningsvis ska dalarna bli lägre.

Mål, Örebro Syrianska: Rafael Fernando Corrente, Adad Hana
Kungsör: Georgi Kyosev, Tobias Idling

Loading

Mattias Kurt
maj 24, 2009