För Örebro Syrianska väntar nu ännu en tuff bortamatch mot ett Adolfsbergs IK som fortfarande jagar sin första trepoängare för säsongen. Man föll senaste lite snöpligt mot serieledande FBK Karlstad och kommer förmodligen vara väldigt revanschsuget inför fredagens hemmamatch.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska tog senast en bekväm seger mot Arboga Södra. Man inkasserade därmed säsongens andra bortaseger, efter fyra spelade omgångar. Matchen gav indikationer på att laget är på gång då man visade på bra och underhållande spel, speciellt i den andra halvleken.

Inför ytterligare en bortamatch mot Adolfsbergs IK så bör man satsa på tre nya poäng, för att bibehålla en positiv trend, samt för att haka på i toppen av tabellen. Det som bör stå i fokus under matchen är kollektivet Örebro Syrianska och viljan att kämpa för laget. Viljan att löpa, öppna upp och framförallt att viljan att skjuta.

Adolfsbergs IK
Adolfsberg parkerar som nästjumbo i tabellen och har endast tagit en poäng på de fyra inledande omgångarna. Senaste åkte man på en knapp och snöplig förlust mot ledande FBK Karlstad med 1-0, efter att Per Frick slagit till i den 85:e spelminuten för Karlstad-laget.

Adolfsberg jagar fortsatt sina första tre poäng och man blir nog en svår nöt att knäcka för Örebro Syrianska. Räkna med ett taggat och revanschsuget Adolfsbergs IK.

Förväntningar
Tyvärr – för Örebro Syrianska del – så tror jag på en match med mycket kamp och lite finlir. Det kommer att vara två lag som går för tre poäng som möts på Lugnets IP. Örebro Syrianska kommer förmodligen att spela det konstruktiva spelet, medan Adolfsberg kommer att satsa på ett destruktivt spel och kontringar. Det återstår att se vilken taktik som går segrande ur kampen.

Truppen mot Adolfsbergs IK
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Adolfsbergs IK – Örebro Syrianska IF
Fredag 15 Maj, kl 19:00 Lugnets IP…

Loading

Mattias Kurt
maj 14, 2009