Det mesta som hände för Örebro Syrianska IF i borta mötet mot Arboga Södra var att David Gulec var den bästa spelaren på planen med sina två mål. Nu förbereder sig anfallaren för derbyt i helgen mot Adolfsbergs IK.
Det är inte alls viktigt ifall det är just jag som avgör, det viktiga är just att laget vinner matchen, säger David Gulec

"David", jag tycker att du har sett riktigt bra ut de här fyra matcherna och samt tre mål på fyra matcher. Hur känner du själv?
– Ja, det känns bra, precis som du beskriver. Det har blivit tre mål och en assist av fyra gjorda mål. Det är utan tvekan laget och tränarna som gör mig bra.

Arbogamatchen var ju ett riktigt bra reslutat. Hur tycker du att ni har tacklat den motgången?
– Arboga matchen var enligt mig den svåraste matchen hittills och det var verkligen skönt att få vinna den. Enormt bra laginsats, jag hoppas det fortsätter.
 

Det är derby på fredag. Känner ni av derbynerven redan nu?
– Vi i laget ser varje match som ett derby. Vår inställning är att gå ut och vinna varje match. Detta ska vi göra med ett enormt bra och strukturerat försvarsspel samt med ett bra passningsspel där viljan att ha boll ska finnas från varje spelare.

Ni har ju mött Adolfsbergs IK flera gånger tidigare, flera tals gånger är det du som avgör mot dem blir det något på fredag?
– Det är inte alls viktigt ifall det är just jag som avgör, det viktiga är just att laget vinner matchen. Nu på fredag fyller jag år och att vinna matchen skulle vara lite extra.

Loading

Mattias Kurt
maj 13, 2009