Efter tre spelade matcher så kan man inget annat än konstatera att det är vissa saker som inte riktigt fungerar hos Örebro Syrianska. En vinst och två förluster är inget godkänt facit och man har nu mycket att bevisa mot ett Arboga Södra IF som senast föll med hela 10-0(!) mot Karlstad BK.  

Örebro Syrianska IF
Syrianska åker till Arboga och Ekbackens IP för att hämta hem tre poäng efter en mindre bra insats senast. Med lite otur och brist på målchanser förlorade man matchen på Örnsro IP mot det tippade och förmodade topplaget FBK Karlstad. Det finns klara brister i det egna spelet och man hoppas i Syrianska-lägret på positiva besked i mötet mot Arboga Södra, som får anses vara ett något lättare motstånd än FBK då man inlett serien med tre raka förluster.

I Örebro Syrianska är Razak Ouro Nimini avstängd och troligtvis blir det Daniel Kaya som får ersätta. Dessutom är Rafael Fernando Corrente tillgänglig för spel och är ett välkommet tillskott.  I övrigt så är det en mycket viktig match som stundar och enligt tränare Hans Källén så har det tränats extra mycket på löpningar och avslut; något som måste sitta inför lördagens möte.

Arboga Södra IF  
Man kan bara spekulera i hur stämningen är i Arboga Södra efter en 0-10-förlust borta mot Karlstad BK i den senaste seriematchen. Första målet kom redan efter två minuters spel och efter bara nio minuters spel på Våxnäs IP var ställningen hela 3-0 till Karlstadslaget.  Mot Örebro Syrianska har man i Arboga mycket att bevisa efter den senaste utskåpningen och det återstår endast att se om man är mentalt starka nog att klara av uppgiften.

Räkna med ett heltaggat och revanschsuget Arboga som kommer göra allt för att ro hem tre poäng på Ekbackens IP.

Förväntningar
Som vanligt så förväntas Syrianska föra spelet och matchen och den enda skillnaden man önskar sig från tidigare är att man skapar målchanser och gärna i massor. Går man in och underskattar Arboga Södra så gör man nog ett stort misstag då det som bekant handlar om små marginaler i fotboll. Inställning och fokus på uppgiften är A och O i en match där Arboga Södra inte kommer ge bort någonting gratis.

Truppen mot FBK Karlstad
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:
Razak Ouro Nimini

Matchstart:
Arboga Södra IF – Örebro Syrianska IF
Lördag 9 Maj, kl 15:00 Ekbackens IP

Loading

Mattias Kurt
maj 7, 2009